Career

Current job openings

 • May 10, 2023

  Til at hjælpe med opgaver inden for regnskab og projektøkonomi søger tegnestuen Dissing+Weitling en studentermedhjælper og/eller praktikant.

  Du vil blive tilknyttet et lille økonomiteam, som understøtter sagsarkitekter og ledelse i at sikre, at projekter leveres til tiden og til budgettet.

  Dissing+Weitling arbejder inden for forretningsområderne bygning, mobilitet og kulturarv & transfor-mation - både i Danmark og internationalt. Opgaverne omfatter alt fra store og små nybygningsopga-ver, over bro- og infrastrukturprojekter, til renovering af kulturarv.

  Dine opgaver

  • Assistere ved økonomistyring af tegnestuens arkitektopgaver
  • Assistere ved opfølgning af projektbudgetter, fakturering, ressourcer og tidsplaner
  • Opgaver i digitalt ressourcestyringssystem

  Om dig
  Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for forretningsstyrring, regnskab og øko-nomi. At du interesserer dig for økonomisk projektstyring, fakturering, forretning og økonomi.
  Det er en forudsætning, at du har ordenssans, har særdeles god tal- og regnskabsforståelse og er superbruger af Excel – og i øvrigt har flair for at bruge digitale økonomisystemer.
  Du bliver en del af et kreativt miljø, hvor opgaverne er mange og forskellige, så det er afgørende, at du også i travle perioder er god til at samarbejde. Evne til selv at kunne analysere data og skabe regnskabsmæssige overblik er en fordel.

  Om os
  Vi er en tegnestue på ca. 60 medarbejdere, som har til huse i transformerede lokaler på Islandsbryg-ge. Vores åbne kontormiljø betyder, at vi aldrig er langt fra hinanden, når der er brug for faglig spar-ring. Vi samarbejder på tværs af nationaliteter og har en arbejdskultur, hvor unge talenter og erfarne arkitekter lærer af hinanden. Vi er fælles om et højt fagligt niveau og viljen til at gøre en positiv for-skel gennem vores arkitektur.

  Stillingen som studentermedhjælp er 1-3 dage ugentligt, mens stillingen som praktikant kan tilrette-lægges afhængig af dit studie.

  Ansøgning, CV og portefølje sendes til job@dw.dk senest den 30.juni, 2023.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

 • March 22, 2023

  Vi har travlt og søger derfor en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør, der har lyst til at træde ind i tegnestuens stærke team af projekterende arkitekter.

  Dissing+Weitling leder efter en kollega, som er stærk i Revit/BIM og har solid projekteringserfaring fra bygningsopgaver i Danmark. Vi tilbyder til gengæld et højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt samvær og opgaver, der varierer fra de helt store hotel- og kontorbygninger, over boliger og planer, til renove-ring og transformation af kulturbyggeri.

  Om dig

  Vi har brug for dig, som har blik for detaljen, er god til at samarbejde og ikke mindst er passioneret og optaget af at nå det bedst mulige resultat. Du skal kunne lide at indgå i projektteams og finde det naturligt at sparre med dine kollegaer.

  Vi lægger vægt på, at du har bred erfaring med både store og små byggeopgaver og har tempera-ment og evne til at overskue flere opgaver sideløbende. Det er en forudsætning, at du har flere års erfaring med brug af Revit og med projektering af større byggeri:

  • Uddannet arkitekt og/eller bygningskonstruktør
  • Mindst 3 års projekteringserfaring fra arkitektvirksomhed efter endt uddannelse
  • Solid erfaring med Revit/BIM samt Adobe-pakken og AutoCAD
  • Viden om bæredygtigt byggeri, gerne DGNB-certificering
  • Gode samarbejdsevner
  • Evne til at forene det strukturerede med det kreative
  • Formgivnings- og materialesans

  Om os

  Vi er en tegnestue på ca. 50 medarbejdere, som har til huse i istandsatte lokaler på Islands Brygge. Vores åbne kontormiljø betyder, at vi aldrig er langt fra hinanden, når der er brug for faglig sparring. Vi samarbejder på tværs af fagligheder og nationaliteter og har en arbejdskultur, hvor unge talenter og erfarne arkitekter lærer af hinanden. Vi er fælles om et højt fagligt niveau og viljen til at gøre en positiv forskel gennem vores arkitektur.

  Vi prioriterer langtidsholdbar og bæredygtig arkitektur. Vi brænder for at tegne bygninger, -broer og -miljøer, der gør en forskel for brugerne og holder over tid. Med en unik firmaarv, der udspringer fra Arne Jacobsens tegnestue, har vi fået et enestående afsæt i dansk design- og arkitekturhistorie, som vi bærer i vores DNA. Vi arbejder inden for forretningsområderne byggeri, mobilitet, kulturarv og transformation.

  Ansøgningen

  Stillingen er fuldtid, svarende til 37 timer om ugen. Ansøgning, CV og portefølje sendes til job@dw.dk med emnet ”Projekterende arkitekt/konstruktør” til tli@dw.dk hurtigst muligt.

  Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Torben Lindquist, tli@dw.dk / +45 2485 5079. Du kan også læse mere på www.dissingweitling.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

 • January 31, 2023

  Dissing+Weitling søger to praktikanter

  Dissing+Weitling søger to praktikanter, som har lyst til at arbejde med hhv. koncepter, skitsering og grafisk design samt forretningsudvikling.

  Dissing+Weitling har opgaver i Danmark og mange andre dele af verden, og arbejder med både nybyg, renovering og brodesign samt urbane udviklingsprojekter.

  Vi tilbyder vores praktikanter en alsidig hverdag med god mulighed for at tilegne sig nye færdigheder, og samtidig bruge egne kompetencer. Vi søger både en arkitekt/designstuderende og en studerende med interesse i forretningsudvikling og markedsføring inden for arkitektur og byggeri.

  Arkitektpraktikant
  Måske interesserer du dig som arkitektstuderende for materialer og modeller? Måske brænder du for gode, urbane løsninger og har lyst til at lære mere om broer? Eller du vil gerne være med på holdet, som tegner bæredygtig erhvervs- og boligarkitektur? Som praktikant får du plads til både at afprøve dine egne ideer og arbejde på mere bundne opgaver i tæt samarbejde med tegnestuens erfarne arkitekter.

  Vi arbejder vi i Rhino, 3ds Max, SketchUp, AutoCad, Revit og Adobe – og i fysiske modeller med 3D-plotter og laserskærer. Dertil kommer digitale modeller i VR.

  Praktikant, forretningsudvikling
  Som praktikant med interesse i forretning og markedsføring vil du blive involveret i Dissing+Weitlings opsøgende projektarbejde og indgå i teams, som arbejder med strategisk forretningsudvikling. Du vil få opgaver af grafisk og designmæssig karakter, så erfaring med programmer som InDesign, illustrator og Photoshop er vigtig.

  Dissing+Weitling beskæftiger ca. 50 engagerede arkitekter og konstruktører, og holder til i et åbent kontormiljø på Islands Brygge. Vi har et højt ambitionsniveau og et hyggeligt socialt arbejdsmiljø. Vi har nogle gode fredagsbarer.

  Dissing+Weitlng har opbygget en faglig rækkevidde, der omfatter nogle af verdens mest spektakulære broer, markante hovedsæder for internationale virksomheder, udvikling af nye, bæredygtige boligområder, brugervenlig infrastruktur samt renovering og transformation af bevaringsværdige bygninger.

  Lyder det som noget for dig, kan du sende en ansøgning, dit CV og portefølje til job@dw.dk
  Skriv enten "arkitektpraktikant" eller " businesspraktikant" i emnefeltet.
  Vi glæder os til at høre fra dig.