Career

Current job openings

 • June 23, 2022

  Vil du lære af nogle af landets dygtigste arkitekter?

  Dissing+Weitling søger arkitektpraktikanter, som har lyst til at arbejde med koncepter, skitsering og modellering af alt fra brodesign til bæredygtige boligkoncepter.

  Dissing+Weitling har opgaver i Danmark og mange andre dele af verden, og arbejder med både nybyg, renovering og brodesign samt urbane udviklingsprojekter.

  Vi tilbyder vores praktikanter en alsidig hverdag med god mulighed for at tilegne sig nye færdigheder, og samtidig bruge egne kompetencer. Måske interesserer du dig for materialer og modeller? Måske brænder du for gode, urbane løsninger og har lyst til at lære mere om broer? Eller du vil gerne være med på holdet, som tegner bæredygtig erhvervs- og boligarkitektur?

  I praktikperioden får du plads til både at afprøve dine egne ideer og arbejde på mere bundne opgaver i tæt samarbejde med tegnestuens erfarne arkitekter. En gang ugentligt vil du desuden få opgaver af grafisk og designmæssig karakter for tegnestuens
  kommunikationsenhed.

  Vi arbejder i Rhino, 3ds Max, SketchUp, AutoCad, Revit og Adobe – og i fysiske modeller med 3D-plotter og laserskærer. Dertil kommer digitale modeller i VR.

  Vi forventer, at du kan starte i februar – gerne før - og være hos os i mindst 5 måneder. Og vi byder naturligvis både på frokost, kaffe og praktikløn.

  Dissing+Weitling beskæftiger ca. 50 engagerede arkitekter og konstruktører, og holder til i et åbent kontormiljø på Islands Brygge. Vi har et højt ambitionsniveau og et hyggeligt socialt arbejdsmiljø.

  Virksomheden har opbygget en faglig rækkevidde, der omfatter nogle af verdens mest spekta-kulære broer, markante hovedsæder for internationale virksomheder, udvikling af nye, bære-dygtige boligområder, brugervenlig infrastruktur samt renovering og transformation af beva-ringsværdige bygninger.

  Lyder det som noget for dig, kan du sende en ansøgning, dit CV og portefølje til job@dw.dk

 • May 30, 2022

  Vi har travlt og søger derfor en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør, der har lyst til at træde ind i tegnestuens stærke team af projekterende arkitekter.

  Dissing+Weitling leder efter en kollega, som er stærk i Revit/BIM og har solid projekteringserfaring fra bygningsopgaver i Danmark. Vi tilbyder til gengæld et højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt samvær og opgaver, der varierer fra de helt store hotel- og kontorbygninger, over boliger og planer, til renove-ring og transformation af kulturbyggeri.

  Om dig

  Vi har brug for dig, som har blik for detaljen, er god til at samarbejde og ikke mindst er passioneret og optaget af at nå det bedst mulige resultat. Du skal kunne lide at indgå i projektteams og finde det naturligt at sparre med dine kollegaer.

  Vi lægger vægt på, at du har bred erfaring med både store og små byggeopgaver og har tempera-ment og evne til at overskue flere opgaver sideløbende. Det er en forudsætning, at du har flere års erfaring med brug af Revit og med projektering af større byggeri:

  • Uddannet arkitekt og/eller bygningskonstruktør
  • Mindst 3 års projekteringserfaring fra arkitektvirksomhed efter endt uddannelse
  • Solid erfaring med Revit/BIM samt Adobe-pakken og AutoCAD
  • Viden om bæredygtigt byggeri, gerne DGNB-certificering
  • Gode samarbejdsevner
  • Evne til at forene det strukturerede med det kreative
  • Formgivnings- og materialesans

  Om os

  Vi er en tegnestue på ca. 50 medarbejdere, som har til huse i istandsatte lokaler på Islands Brygge. Vores åbne kontormiljø betyder, at vi aldrig er langt fra hinanden, når der er brug for faglig sparring. Vi samarbejder på tværs af fagligheder og nationaliteter og har en arbejdskultur, hvor unge talenter og erfarne arkitekter lærer af hinanden. Vi er fælles om et højt fagligt niveau og viljen til at gøre en positiv forskel gennem vores arkitektur.

  Vi prioriterer langtidsholdbar og bæredygtig arkitektur. Vi brænder for at tegne bygninger, -broer og -miljøer, der gør en forskel for brugerne og holder over tid. Med en unik firmaarv, der udspringer fra Arne Jacobsens tegnestue, har vi fået et enestående afsæt i dansk design- og arkitekturhistorie, som vi bærer i vores DNA. Vi arbejder inden for forretningsområderne byggeri, mobilitet, kulturarv og transformation.

  Ansøgningen

  Stillingen er fuldtid, svarende til 37 timer om ugen. Ansøgning, CV og portefølje sendes til job@dw.dk med emnet ”Projekterende arkitekt/konstruktør” til tli@dw.dk hurtigst muligt.

  Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Torben Lindquist, tli@dw.dk / +45 2485 5079. Du kan også læse mere på www.dissingweitling.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

 • March 3, 2022

  Are you passioned about bridges, better mobility and urban design? Dissing+Weitling's mobility team help shape our future cities and is now looking for a new colleague with the desire to work in the first division of international bridge architecture.

  As our new architect, you will be a key member of our bridge design team, designing all scales of bridges located all over the world. Your primary tasks will be developing concepts, sketching solutions and following the project in additional phases in close collaboration with the project team.

  About you
  We are looking for a colleague with the following qualifications:

  • A proven and experienced talent for bridge design, minimum five years’ experience.
  • Good analytical and conceptual mindset.
  • Highly skilled at sketching in 3ds Max or Rhino (Grasshopper).
  • Experience with architectural visualizations.
  • Organized, flexible and responsible regarding workflow and deadlines.
  • Good team player – yet capable of working independently.
  • Ability to communicate fluently in English – other languages are a plus.

  About us
  Over the past 30 years, Dissing+Weitling has worked its way up to become one of the world's leading architecture firms within bridge design and mobility. To date, the firm has been involved in more than 400 bridge and site development projects in 60 countries across six continents.

  We strive to deliver long lasting bridge and mobility solutions that have safety, sustainability and societal value at their core. We work across specialist fields and nationalities, and we are young tal-ents and experienced architects working together.

  Our portfolio includes all types of bridges, ranging from small-scale foot and bicycle bridges such as the award-winning Bicycle Snake in Copenhagen, over remarkable mechanical road bridges such as the Hising Bridge in Gothenburg, to record-breaking landmark spans such as The Great Belt Link in Denmark and Stonecutters Bridge in Hong Kong.

  Application
  Send your application with cover letter, CV and a portfolio of your work (max 8 mb) to job@dw.dk - marked “Bridge Architect”. Applications can be in English or Danish.

  We want to fill the position as soon as possible.

  For questions regarding the position, please contact Jesper Henriksen, architect and partner jhe@dw.dk

  Besides mobility and bridge work, Dissing+Weitling designs headquarters, workspaces, housing and hotels, and we also work within transformation and the built cultural heritage.

 • August 19, 2020

  Har du lyst til at deltage i praktiske og tekniske bygge- og anlægsopgaver og lære af erfarne byg-ningskonstruktører og arkitekter? Så er det nu, du skal søge om at blive bygningskonstruktørprakti-kant hos Dissing+Weitling fra januar 2021.